Hubungi Kita

Ningbo Yaxiang Cleaning Products Co., Ltd.

alamat

Tambah: No.265 Zhengtong Road, Kandun

Street, Cixi City, Zhengjiang, China

Telpon

Telpon: 0574-58966989 58961139

Ponsel: +86 13968287881

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.