Pasukan Teknis

Pasukan Teknis

Tim sales
Kita yakin bakal nggawe hubungan pelanggan jangka panjang lan bangga bisa kerja bareng karo para pelanggan.
Tujuane yaiku nyedhiyakake layanan sing paling apik, paling cepet lan paling dipercaya.
nyedhiyakake pengalaman baris ngarep kelas kapisan kanggo para klien.kita ngginakaken wektu makarya ing macem-macem peran layanan related lan tansah seneng ngewangi kita pelanggan.
kita nyedhiyakake lan njaga pengalaman profesional lan nyenengake kanggo para pelanggan.
Tim produksi
Partisipasi lengkap, nguatake manajemen, ningkatake kualitas lan kualitas casting.

Packing & Transportasi

Perusahaan kasebut penting banget kanggo kemasan produk.Kita bakal ngemas saben model kanthi kapisah, menehi label kanthi jelas, lan ngemas ing njaba jalur produksi.Saben paket bakal rampung kanthi proteksi sing apik lan bobot sing akurat.

Facility & Equiment

Perusahaan nggabungake R&D, produksi lan penjualan kawat baja tahan karat.Wiwit madegé, iku wis setya anjog lan inovasi produk lan teknologi, lan utamané wis ketat karo kualitas produk lan ditempelake manungsa waé gedhe kanggo kepuasan customer.Mulane wis apik ing kabeh aspek.


Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.