Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Каде можам да набавам резервни делови?

Сите резервни делови наведени во упатството може да се нарачаат преку нашите трговски партнери, ИЛИ директно од нашата фабрика:sales2@cleaning-mop.com

Колку е долга гаранцијата?

Општо земено: гаранцијата на MOPX од 1 година не покрива неовластени поправки.Ограничената гаранција автоматски ќе истече 1 година по датумот на купување.

Како да ја искористите оваа љубовна КОФА КОФА?

 

Ве молиме проверете го видеото на веб.или контактирајте со нашиот оддел за продажба.sales2@cleaning-mop.com

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?


Билтен

За прашања во врска со нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни го вашиот emal и ние ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа