Техничка сила

Техничка сила

Тим за продажба
Ние веруваме во формулирање на долгорочни односи со клиентите и се гордееме со партнерството со нашите клиенти.
Нашата цел е да обезбедиме најдобра, најбрза и најсигурна можна услуга.
обезбедување на првокласно искуство во првата линија за нашите клиенти.поминавме време работејќи во различни улоги поврзани со услуги и секогаш со задоволство им помагаме на нашите клиенти.
обезбедуваме и одржуваме професионално и пријатно искуство за нашите клиенти.
Тим за производство
Целосно учество, зајакнување на менаџментот, подобрување на квалитетот и квалитетот на кастинг.

Пакување и транспорт

Компанијата придава големо значење на пакувањето на производите.Ќе го пакуваме секој модел посебно, ќе го означиме јасно пакувањето и ќе го пакуваме надвор од производната линија.Секое пакување ќе биде завршено со добра заштита и точна тежина.

Објект и опрема

Компанијата интегрира истражување и развој, производство и продажба на жица од нерѓосувачки челик.Од основањето, таа е посветена на водењето и иновативноста на производите и технологиите, а особено е строга во однос на квалитетот на производите и придава големо внимание на задоволството на клиентите.Затоа е подобрен во сите аспекти.


Билтен

За прашања во врска со нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни го вашиот emal и ние ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа