Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Ku mund të marr pjesë këmbimi?

Të gjitha pjesët e këmbimit të listuara në manual mund të porositen përmes partnerëve tanë tregtarë, OSE direkt nga fabrika jonë:sales2@cleaning-mop.com

Sa kohë është garancia?

Në përgjithësi: Garancia MOPX prej 1 vitesh nuk mbulon riparimet e paautorizuara.Garancia e kufizuar do të përfundojë automatikisht 1 vit pas datës së blerjes.

Si ta përdorni këtë KOVE MOP dashurie?

 

Ju lutemi kontrolloni videon në ueb.ose kontaktoni me departamentin tonë të shitjeve.sales2@cleaning-mop.com

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?


Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emallin tuaj dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve