Forca Teknike

Forca Teknike

Ekipi i shitjeve
Ne besojmë në formulimin e marrëdhënieve afatgjata me klientët dhe krenohemi në partneritetin me klientët tanë.
Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbimin më të mirë, më të shpejtë dhe më të besueshëm të mundshëm.
duke ofruar një përvojë të klasit të parë të vijës së parë për klientët tanë.ne kemi kaluar kohë duke punuar në një sërë rolesh të lidhura me shërbimin dhe jemi gjithmonë të lumtur të ndihmojmë klientët tanë.
ne ofrojmë dhe mbajmë një përvojë profesionale dhe të këndshme për klientët tanë.
Ekipi i prodhimit
Pjesëmarrja e plotë, forcimi i menaxhimit, përmirësimi i cilësisë dhe cilësisë së hedhjes.

Paketim & Transport

Kompania i kushton rëndësi të madhe paketimit të produkteve.Ne do ta paketojmë çdo model veç e veç, do ta etiketojmë paketimin qartë dhe do ta paketojmë jashtë linjës së prodhimit.Çdo paketë do të përfundojë me mbrojtje të mirë dhe peshë të saktë.

Objekt & Pajisje

Kompania integron R&D, prodhimin dhe shitjet e telit inox.Që nga themelimi, ajo ka qenë e përkushtuar për udhëheqjen dhe inovacionin e produkteve dhe teknologjive, dhe veçanërisht ka qenë strikte me cilësinë e produktit dhe i kushtoi vëmendje të madhe kënaqësisë së klientit.Prandaj është përmirësuar në të gjitha aspektet.


Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emallin tuaj dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve