Taros Kami

Ningbo Yaxiang beberesih Produk Co., Ltd.

Alamat

Tambahkeun: No.265 Zhengtong Jalan, Kandun

Jalan, Kota Cixi, Zhengjiang, Cina

Telepon

Telepon: 0574-58966989 58961139

Hapé: +86 13968287881

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?


Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun emall anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam